Mei 2019, mei is altijd een best drukke maand met verjaardagen, trouwdag, feestdagen.
In Breda is vorige maand een nieuwe foodhal geopend in een oude bioscoop en we besloten om eens te gaan kijken en een lunch te eten. Het was er precies druk genoeg en er was zoveel keus. Mijn dochter ging voor een Pokebowl!
Met Moederdag kreeg ik leuke cadeautjes: gin, olijfolie, zout een mooi blauw bord en een lieve kaart.
Ik maakte deze maand een aantal lekkere nieuwe recepten. Een paar staan al online zoals een frisse pasta salade of de simpele airfryer frietjes. Een recept met watermeloen en nog een met asperges moeten nog uitgeschreven worden!
Voor onze trouwdag gingen we eten bij Het Houtse meer in Den Hout. Het eten was heerlijk maar het shared dining concept dat ze op de kaart hebben staan is niet echt wat je van shared dining verwacht. Iedereen kreeg toch gewoon een eigen bord en alles moest apart erbij besteld waardoor het ook behoorlijk aan de prijs werd. Volgende keer gaan we gewoon weer voor de lunch. Deze entrecote was wel gruwelijk lekker hoor!
We vierden mijn dochter haar 16de verjaardag en de zelfgemaakte donut wall scoorde hoge ogen.
Nu op naar juni, dat klinkt als bijna zomer! We wachten op de uitslag van het examen van de jongste en natuurlijk hopen we op wat mooie dagen.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je iets van mijn blog gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…