Toast met stroganoff champignons en spinazie, een fijne warme lunch. Erg lekker in het weekend na een herfstwandeling maar ook goed te doen door de weeks als je wat meer tijd hebt en zin in een warme lunch.
Wij zijn dol op stroganoff en ook zeker op toast met champignons. Het leek me dus wel lekker om hier een combi van te maken en zo ontstond deze toast met stroganoff champignons en spinazie. De spinazie zorgt voor extra groen en is heerlijk in combi met de champignons en de stroganoff saus. Een stevige geroosterde boterham is wel nodig voor deze lunch want anders wordt het brood al snel te slap en dat kan natuurlijk niet als je een goeie toast met lekkers wil maken.
Ik gebruikte de Verstegen Liquid Spice Blend Italian Tomato voor een simpele stroganoff saus. Ik kreeg pas geleden weer een leuk pakket binnen van Verstegen en de vraag om er een nazomerse culinaire lunch mee te maken. Volgens mij is dat met dit gerechtje best goed gelukt. De iets zurige crème fraîche zorgt voor een romig frisse touch en zo maak je makkelijk en redelijk snel toch een bijzondere lunch.
Dit product heb ik gekregen van Verstegen. Zoals altijd geef ik mijn eerlijke mening over deze producten.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…