Op een kille en donkere dag smaakt dit kikkererwten stoofpotje met spinazie nog lekkerder! Je serveert dit met zilvervliesrijst en maakt het af met verse kruiden en citroen. Simpel om te maken, binnen een klein halfuurtje staat dit op tafel en het is nog gezond en vegetarisch ook!
Wij zijn echt dol op stoofpotjes en die staan dan ook regelmatig op tafel. Dit kikkererwten stoofpotje heeft een beetje Midden-Oosterse smaken door de kurkuma en de verse kruiden. En dan mag een schep yoghurt niet ontbreken.
We aten dit heerlijke kikkererwten stoofpotje als lunch en door de schep yoghurt wordt het vocht wat dikker en samen met de rijst is dat heel erg lekker. Wat je ook kunt doen is nog wat extra bouillon toevoegen en dit eten als een soep met een lekker stuk brood.
Voor 4 tot 6 personen:
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…