Deze buffalo bloemkoolsoep is romig, een beetje pittig en erg lekker. Er zit kaas door en hot wing saus. Erover gaat nog meer kaas en lente-ui. Misschien klinkt dit allemaal een beetje vreemd maar geloof me deze soep is echt heerlijk!
Nadat ik buffalo kippenvleugeltjes gemaakt had wilde ik hier eigenlijk ook een bloemkool versie van maken. De buffalo wing saus had ik al in huis (koop je gewoon bij een grote supermarkt) maar toen vond ik een recept voor buffalo bloemkoolsoep! Ik ben echt dol op de kleur van deze soep en de smaak is bijzonder en een beetje verslavend.
De toppings voor deze bloemkoolsoep zijn gebaseerd op de blauwe kaas saus die ik maakte bij mijn buffalo wings. Ook deze keer koos ik weer voor een milde blauwe kaas, Cambozola. Lekker romig en een milde smaak die toch voor precies genoeg pit zorgt in de soep.
Voor 6 borden soep:
Voor erover:
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…