Wat schrijf je over maart 2020, een ongekend fenomeen dat je alleen kent uit films of boeken doet zich nu voor in de wereld. Natuurlijk, eten moeten we allemaal en het maken van lekker eten en het bakken zorgt bij mij voor afleiding. Het is ook fijn dat de kat en hond wel genieten nu.
Ook mijn werk op de bloedbank zorgt ervoor dat het lijkt alsof ik iets nuttigs doe. Nee niet waar, wat ik daar doe is zo nuttig als het maar zijn kan! En ik noem ze zelden, maar ik heb echt geweldige collega’s!
Hamsteren hoefde ik gelukkig niet en kruiden en specerijen had ik ook geen gebrek aan dankzij een leuk pakketje van Silvo.
Ook kreeg ik een vrolijk pakketje van My muesli. Echt een lichtpuntje 😉 En wil je ook deze heerlijke Paasmeusli bestellen dan krijg je via deze link gratis Paasmini’s cadeau bij een minimale aankoop van €10! De link is tot en met 13 april 2020 geldig – zolang de voorraad strekt!
Wel heb ik dus heel veel behoefte aan comfortfood en de recepten die afgelopen maand online zijn gekomen laten dat ook duidelijk zien.
Loco moco, brood, soep, echt fijne receptjes om te maken. Lekker maar nog niet echt lenteachtig, misschien komt dat binnenkort als het allemaal weer wat normaler gaat voelen en worden.
Soms heb ik het gevoel dat mijn blog er op dit moment met alles wat zich in de wereld afspeelt niet zoveel toedoet…Maar het verzinnen van lekkere recepten, het maken, fotograferen en het samen opeten geeft mij afleiding en die heb ik hard nodig!
Stay save! Pas goed op jezelf en daardoor op anderen X
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…