Met dit lekkere vispannetje met zeevruchten en doperwten breng je de lente op tafel. En alhoewel dit gerechtje super simpel is en erg snel klaar smaakt het wel bijzonder lekker.
Wij eten niet heel vaak vis en al zelden zeevruchten, dat komt omdat het klaarmaken van vis en zeevruchten mij altijd een beetje ingewikkeld lijkt. Die enkele keren dat ik vis of zeevruchten klaarmaak, smaakt het eigenlijk altijd uitstekend en we zijn ook echt dol op vis. Hoogste tijd om het idee dat vis en zeevruchten klaarmaken ingewikkeld is maar eens te laten varen.
Voor dit vispannetje gebruikte ik diepvries vis en zeevruchten. Ook de doperwten kwamen uit de vriezer. Tegenwoordig vind je in de supermarkt vaak een vriezer waar jezelf je ingevroren zeevruchten kunt kiezen en in een bakje scheppen, super leuk en de smaak is goed!
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…