Romige Toscaanse kip met tagliatelle, lekker veel knoflook, spinazie en zongedroogde tomaten zorgen samen met de tagliatelle voor een heerlijke maaltijd. Bijna allemaal ingredienten die je uit de vriezer of de voorraadkast kunt halen.
De romige saus is echt zo lekker, de knoflook en de zongedroogde tomaatjes zorgen daarvoor. De spinazie past er perfect bij en zelf vond ik de kip met saus erg lekker met de wat grovere pastasoort tagliatelle.
Ik maakte dit gerecht 2 keer in 2 weken, niemand vond dat een probleem en ook de restjes waren zo weer op. Voordeel is dat dit recept ook simpel te verdubbelen is en goed in te vriezen is.
Tip:
Deze saus kan ook hel goed gemaakt worden met diepvries spinazie, je saus kleurt dan groen maar smaakt net zo lekker.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…