Het is bijna Pasen en met Pasen eten wij eieren. En die eieren eten wij deze keer dan met pasta en fris lente groen. Dan krijg je een pasta frittata en dat is heerlijk! Lente maar nog steeds comfortfood.
Met restjes pasta kun je heel veel doen, maak bijvoorbeeld een pastasalade. Of meng er wat pesto door en vries het in voor een snelle pasta pesto als je geen tijd en zin hebt om uitgebreid te koken. Binnen een half uurtje heb je dan een heerlijk gerecht op tafel staan.
Ik maak vaker een frittata, het is simpel en eigenlijk kun je er gewoon alles wel in stoppen dat je lekker lijkt. Deze met pasta en groene groente is tot nu toe wel een van de lekkerste. De pasta zorgt voor net wat meer bite en deze is ook groot genoeg om met zijn vieren van te eten.
Laat het vooral weten op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #COOKINGDOM als je dit gemaakt hebt. Zou ik erg leuk vinden!
Meestal kook ik mijn bloemkool en eet ik het met een beetje nootmuskaat. Deze geroosterde…
Dit makkelijke kaneelbrood met vanille glazuur is zacht en luchtig en heeft een mooie kaneel…
Deze goedgevulde Mexicaanse pastasalade is een nieuwe favoriet hier in huis. Dat is ook wel…
Deze plakkerige abrikozen kip is super simpel om te maken en heel erg lekker. Broccoli…
Na de dalgona koffie trend is er nu de pancake cereal. Lang zo snel niet…
Deze pittige kaassaus is erg lekker bij de pretzel bites maar misstaan ook niet als…